|
|
 |
 |
Форуми Дълготрайни връзки... Какво правите, когато...? |
 |
 |
swanheart |
Какво правите, когато...? |
 Много - Готин

Местожителство: Sofia
|
|
|
|
Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
|
| 21 Сеп 2008 10:49:53 |
|
|
mimi100 |
Re: Какво правите, когато...? |
 Адски Готин

Местожителство: БГ
|
|
|
|
| swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
БЯГАМ---живота е за да си щастлив а не да се мъчиш да си щастлив  |
|
| 21 Сеп 2008 10:55:35 |
|
|
crio |
 Готин

|
|
|
|
| swanheart написа: | ... но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
В случая - стоиш си при мъжа и търсите интересни неща, с които бихте могли отнова да разпалите тлеещия пламък... С друг след 5 г. пак ще си задаваш същия въпрос (из рецептите на Др. Незнайко ) |
|
| 21 Сеп 2008 12:55:23 |
|
|
trina-katina |
|
 Ултра Готин

|
|
|
|
| Съгласна съм с Крио. |
|
| 21 Сеп 2008 14:36:28 |
|
|
rosicaforcova |
zdraveite |

Местожителство: gr.smolian
|
|
|
|
| ami pri men se polu4ava mn.trudno v takiva situacii ponege produlgavam da si izpitvam nqkakvi 4uvstva kum tozi 4ovek!!!!! |
|
| 21 Сеп 2008 19:26:16 |
|
|
Julia A |
 Мега Готин

Местожителство: BG
|
|
|
|
| mimi100 написа: | | swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
БЯГАМ---живота е за да си щастлив а не да се мъчиш да си щастлив  | Не можеш цял живот да бягаш и да хвърчиш от цвете на цвете... Крио е прав - след N брой години пак нещо ще липсва във взаимоотношенията ви... Важно е да съумеете да го преодолеете и да продължите напред, ако наистина държите един на друг... |
|
| 22 Сеп 2008 12:43:19 |
|
|
mimi100 |
 Адски Готин

|
|
|
|
| Julia A написа: | | mimi100 написа: | | swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
БЯГАМ---живота е за да си щастлив а не да се мъчиш да си щастлив  | Не можеш цял живот да бягаш и да хвърчиш от цвете на цвете... Крио е прав - след N брой години пак нещо ще липсва във взаимоотношенията ви... Важно е да съумеете да го преодолеете и да продължите напред, ако наистина държите един на друг... |
права си---мисля че нямам вече право на бягане годинките напредват  |
|
| 22 Сеп 2008 19:13:28 |
|
|
Julia A |
 Мега Готин

Местожителство: BG
|
|
|
|
| mimi100 написа: | | Julia A написа: | | mimi100 написа: | | swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
Точно така, Мими! Само напред!  |
|
| 22 Сеп 2008 19:28:59 |
|
|
mimi100 |
 Адски Готин

|
|
|
|
| Julia A написа: | | mimi100 написа: | | Julia A написа: | | mimi100 написа: | | swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
оптвам се ама ми е трудно
е,то няма никъде лесно де  |
|
| 22 Сеп 2008 19:56:35 |
|
|
swanheart |
 Много - Готин

Местожителство: Sofia
|
|
|
|
| mimi100 написа: | | Julia A написа: | | mimi100 написа: | | Julia A написа: | | mimi100 написа: | | swanheart написа: | Какво правите, когато не сте щастливи с даден човек, но държите на него и сте се привързали достатъчно един към друг?  |
оптвам се ама ми е трудно
е,то няма никъде лесно де  |
С това съм напълно съгласна!
Аз никога нищо не съм постигнала лесно! Всичко е било измъчено, след преодоляване на доста препятствия! |
|
| 22 Сеп 2008 20:00:01 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2 Следваща |
|
|
 |
 |
 |
 |
|
|