|
galileo |
Monogamni li ste ili poligamni?? |
 Начинаещ - Готин

Местожителство: Amsterdam
|
|
|
|
Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
|
| 8 Сеп 2008 21:26:35 |
|
|
Benji78 |
Re: Monogamni li ste ili poligamni?? |
 Адски Готин

|
|
|
|
| galileo написа: | Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
МЕН МЕ БРОИТЕ КАТО СТЕРЕОГАМНА  |
|
| 10 Сеп 2008 17:46:05 |
|
|
крикче-то |
 Ултра Готин

|
|
|
|
| Benji78 написа: | | galileo написа: | Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
добре записвам си го.
да не кажеш след време - стига веееееееееее |
|
| 10 Сеп 2008 18:18:49 |
|
|
Benji78 |
 Адски Готин

|
|
|
|
| крикче-то написа: | | Benji78 написа: | | galileo написа: | Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
добре записвам си го.
ти с кого говориш? |
|
| 11 Сеп 2008 09:23:38 |
|
|
крикче-то |
 Ултра Готин

|
|
|
|
| Benji78 написа: | | крикче-то написа: | | Benji78 написа: | | galileo написа: | Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
добре записвам си го.
ти с кого говориш? |
Със СТЕРЕОГАМНАTA Bebji78
 |
|
| 12 Сеп 2008 14:31:58 |
|
|
ac/dc |
e?!? |
 Начинаещ - Готин

Местожителство: ruse
|
|
|
|
| tazi tema e vartiqna vartiqna vartiqna i ne mislite li 4e 4e tapa??? |
|
| 13 Сеп 2008 01:26:18 |
|
|
swanheart |
 Много - Готин

Местожителство: Sofia
|
|
|
|
| galileo написа: | Haide sega ,ama 4estno kajete dali ste monogamni ili poligamni...moje li da izdarjite 50g bez da izneverite.A ako ne mojete kakvo e 4uvstvoto koeto izpitvate ,kogato izneveriavate,za6to go pravite i dali imate nujda ot iznevqra.Ne smiatate li ,4e izneviarata e edno deistvie ,koeto e nabedeno edva li ne za prestaplenie....a vsa6tnost 4ovek e edno poligamno sa6testvo i iska blizost sas vsi4ko ,koeto mu haresa...  |
Ако трябва да съм честна аз ОБИЧАЙКИ някого не бих изневерила, дори и след 50 години!
А изневярата принципно не я приемам за престъпление Но всичко е доста субективно ! Има хиляди причини, които могат да подтикнат даден човек да изневери - независимо дали ще е у плътска или ментална изневяра. |
|
| 21 Сеп 2008 10:55:22 |
|
|
alstorryann |
Протяни Руку Помощи! |

Местожителство: Россия
|
|
|
|
| Приветствую Вас! Очень прошу прочитать это сообщение до конца. Есть человек, зовут его Александр. У него в данный момент большие проблемы со здоровьем из-за ошибки врачей... Вот его сайт: http://storryan.Narod.Ru/ - возможно именно на вашем сайте, это сообщение увидит человек, который сможет помочь Александру и он снова вернется к нормальному образу жизни. Спасибо за понимание и крепкого здоровья Вам! P.S. Извините если написал не в тот раздел - переместите по возможности это сообщение туда, где оно не будет мешать. Спасибо. |
|
| 3 Ное 2008 05:55:14 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |