|
nomorre |
СКУКААААА |
 Начинаещ - Готин

Местожителство: sofia
|
|
|
|
Нямаше ме мене известен брой години и завръщам се тук,и каквооо скукаааааа.Във форумите тихо и кротко си хортуват разни хорица и грам емоция няма,то на селска седянка ще е по-интересно.Хората които внасяха цвят ги няма.Незнам кой с кого се е залюбил и имало ли е пристрастия,ама тук вече е много скучно.Сега на какво ще се смея,от къде ще научавам нови лафове,кой ще радва?Никой.Стойте и си приказвайте тихо и спокойно,а комплексите си ги избивайте в реалността.Можеше да е обратно,поне беше смЕшно.Аз няма да участвав във форума,няма даже и да ви чета,защото не сте ми интересни.  |
|
| 15 Сеп 2008 21:34:37 |
|
|
mimi100 |
Re: СКУКААААА |
 Адски Готин

Местожителство: БГ
|
|
|
|
| nomorre написа: | Нямаше ме мене известен брой години и завръщам се тук,и каквооо скукаааааа.Във форумите тихо и кротко си хортуват разни хорица и грам емоция няма,то на селска седянка ще е по-интересно.Хората които внасяха цвят ги няма.Незнам кой с кого се е залюбил и имало ли е пристрастия,ама тук вече е много скучно.Сега на какво ще се смея,от къде ще научавам нови лафове,кой ще радва?Никой.Стойте и си приказвайте тихо и спокойно,а комплексите си ги избивайте в реалността.Можеше да е обратно,поне беше смЕшно.Аз няма да участвав във форума,няма даже и да ви чета,защото не сте ми интересни.  |
а за какво е тая тема тогава?нека поне я обсъдим а,кво ще кажеш? |
|
| 15 Сеп 2008 22:00:20 |
|
|
wolfs |
 Готин

Местожителство: Swiss
|
|
|
|
| nomorre написа: | Нямаше ме мене известен брой години и завръщам се тук,и каквооо скукаааааа.Във форумите тихо и кротко си хортуват разни хорица и грам емоция няма,то на селска седянка ще е по-интересно.Хората които внасяха цвят ги няма.Незнам кой с кого се е залюбил и имало ли е пристрастия,ама тук вече е много скучно.Сега на какво ще се смея,от къде ще научавам нови лафове,кой ще радва?Никой.Стойте и си приказвайте тихо и спокойно,а комплексите си ги избивайте в реалността.Можеше да е обратно,поне беше смЕшно.Аз няма да участвав във форума,няма даже и да ви чета,защото не сте ми интересни.  |
Zatova 4e nqma da u4astva6 vav foruma i nqma da ni 4ete6 ste si go premestq ot edinia kra4ol v drugia, i dano s tova deistvie da sum ti donesal taka lipsva6tata ti emocia  |
|
| 15 Сеп 2008 22:38:20 |
|
|
Edna_Balgarka |
 Готин

|
|
|
|
Известен брой години-да бъдем точни в цифрите-около година и малко Да си кажа честно,радвам се,че те виждам.....то от тогавашните посетители малко сме останали  |
|
| 16 Сеп 2008 01:46:12 |
|
|
lops |
|
 Ултра Готин

Местожителство: okolo 3000 km ot Sofia
|
|
|
|
Ee ti ako 4akash njakoi drug da ti pravi veselo ...pishi se umrjala,zaspala,muhljasala ..i tem podobni Kupi si vibrator ..ot novite ..koito pashkat, psivat, i razkazvat vicove kogato im dosku4ee zabiti dalboko v njakoja izsahnala,razhlopana pi4ka  |
|
| 16 Сеп 2008 06:30:33 |
|
|
nomorre |
 Начинаещ - Готин

|
|
|
|
| mimi100 написа: | | nomorre написа: | Нямаше ме мене известен брой години и завръщам се тук,и каквооо скукаааааа.Във форумите тихо и кротко си хортуват разни хорица и грам емоция няма,то на селска седянка ще е по-интересно.Хората които внасяха цвят ги няма.Незнам кой с кого се е залюбил и имало ли е пристрастия,ама тук вече е много скучно.Сега на какво ще се смея,от къде ще научавам нови лафове,кой ще радва?Никой.Стойте и си приказвайте тихо и спокойно,а комплексите си ги избивайте в реалността.Можеше да е обратно,поне беше смЕшно.Аз няма да участвав във форума,няма даже и да ви чета,защото не сте ми интересни.  |
а за какво е тая тема тогава?нека поне я обсъдим а,кво ще кажеш? | Тази тема мацко е,за да покажа възмущението си.Какво има да му обсъждаме?Хората, които ми бяха инересни и забавни за четене ги няма.На мен ми беше весело тук,тия хора ми бяха като малко виртуално семейство,дето не си спестяваха мнението пък сега,че някои се били обиждали.Ми кой е виновен,че са оперирани от чувство за хумор?Как ще наречеш ти хора дето се засягат,от други такива,коита даже не ги познават?Фалша и конфитюрените отношения са навсякъде около мен,лицемерието...И тук ли да е така,е съжалявам,че не ми е интересно да ви чета позициите прикрепени с факти и доказателства.Искам емоция,караници и после извинения,сдобряване и след три поста пак караници.Какво по-весело от това?Сега,ако искам да знам мнението на някой си по някъв си въпрос,който слабо ме вълнува или ще прочета книжка или ще говоря с приятели.И при приятелите ми ше е тихо и спокойно с "ама сега що се ядосваш,успокой се малко ,еййй човек не се коркай и без това нищо няма да промениш"Нито ше ми кажат че съм тъпа,нито ше ме напсуват.Лошо ли е ,че искам разнообразие? |
|
| 16 Сеп 2008 09:17:08 |
|
|
nomorre |
 Начинаещ - Готин

|
|
|
|
| wolfs написа: |
Zatova 4e nqma da u4astva6 vav foruma i nqma da ni 4ete6 ste si go premestq ot edinia kra4ol v drugia, i dano s tova deistvie da sum ti donesal taka lipsva6tata ti emocia  | Така ще кажеш защото даже не си ме виждал  |
|
| 16 Сеп 2008 09:23:50 |
|
|
nomorre |
 Начинаещ - Готин

|
|
|
|
| Edna_Balgarka написа: |
Известен брой години-да бъдем точни в цифрите-около година и малко Да си кажа честно,радвам се,че те виждам.....то от тогавашните посетители малко сме останали  | Ооо,мила повече са,ама много неща са се променили.И аз се радвам да видя някой познат,от тези дето ги гледам само Дрд,теб и Лопс,ви знам(ако мога така де си изразя)Трябва да кажа,че Лопси си е все същия Я,ми кажи Една Българка на теб харесва ли ти така форума?Ще се доверя на мнението ти,честно ти казвам. |
|
| 16 Сеп 2008 09:30:04 |
|
|
nomorre |
|
 Начинаещ - Готин

|
|
|
|
| lops написа: | Ee ti ako 4akash njakoi drug da ti pravi veselo ...pishi se umrjala,zaspala,muhljasala ..i tem podobni Kupi si vibrator ..ot novite ..koito pashkat, psivat, i razkazvat vicove kogato im dosku4ee zabiti dalboko v njakoja izsahnala,razhlopana pi4ka  | Лопс, сама птичка пролет прави ли?Пък това за вибратора хич не го разбрах защо го казваш.Още не съм до там стигнала вибратор да ползвам,то не че е лошо,ама по-добре вземи да ми го подариш,ако толкова те вълнува емоционалното ми състояние  |
|
| 16 Сеп 2008 09:33:44 |
|
|
snege |
 Мега Готин

|
|
|
|
| nomorre написа: | Нямаше ме мене известен брой години и завръщам се тук,и каквооо скукаааааа.Във форумите тихо и кротко си хортуват разни хорица и грам емоция няма,то на селска седянка ще е по-интересно.Хората които внасяха цвят ги няма.Незнам кой с кого се е залюбил и имало ли е пристрастия,ама тук вече е много скучно.Сега на какво ще се смея,от къде ще научавам нови лафове,кой ще радва?Никой.Стойте и си приказвайте тихо и спокойно,а комплексите си ги избивайте в реалността.Можеше да е обратно,поне беше смЕшно.Аз няма да участвав във форума,няма даже и да ви чета,защото не сте ми интересни.  | кой ти липсва по-точно? защото херо и джери липсват на всички във форума...ама едни си го признават други не...не,че има някакво значение...  |
|
| 16 Сеп 2008 11:20:01 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
 |